USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

"Çek çek Facebook’a da at"

Erzurum’da 4 kişinin silahla yaralandığı olayla ilgili adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, karşısında gördüğü kameramana, “Çek çek, Facebook’a da at” dedi.Önceki gece, Erzurum’un Yakutiye ilçesi Maksutefendi Mahallesi E-80 Karayolunda bir petrol ista

"Çek çek Facebook’a da at"
30-04-2015 14:47
Google News

Erzurum’da 4 kişinin silahla yaralandığı olayla ilgili adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, karşısında gördüğü kameramana, “Çek çek, Facebook’a da at” dedi.
Önceki gece, Erzurum’un Yakutiye ilçesi Maksutefendi Mahallesi E-80 Karayolunda bir petrol istasyonu içerisinde meydana gelen olayda, iki grup arasında kavga çıktı. Av tüfeği ve bıçakların kullanıldığı kavgada N.Y. ve Ü.K. bıçakla, A.H.K. ve D.K. da av tüfeğinden çıkan mermilerle yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olay sonrası yaptığı operasyonla 5 kişiyi gözaltına aldı.

“ÇEK ÇEK, FACEBOOK’A DA AT”
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de sorgulanan şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. Emniyetten elleri kelepçeli ve çelik yelekli olarak çıkarılan şüphelilerden Ü.K., kameramanları karşısında görünce, “Çek çek, Facebook’a da at” dedi.
Adliyede hakim karşısına çıkan 5 şüpheliden, av tüfeği ile yaralama olayını gerçekleştiren Ö.B. ve bıçakla yaralama olayını gerçekleştiren Ü.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ