USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Putin’den Duma’ya ’Ukrayna’ talimatı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Rusya Meclisinin alt kanadı olan Duma’ya Ukrayna ile serbest ticaret anlaşmasının askıya alınmasına dair kanun tasarısı gönderdiği bildirildi. Rusya Duma Birinci Başkan Vekili Ivan Melnikov, basın...

Putin’den Duma’ya ’Ukrayna’ talimatı
17-12-2015 13:56
Google News

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Rusya Meclisinin alt kanadı olan Duma’ya Ukrayna ile serbest ticaret anlaşmasının askıya alınmasına dair kanun tasarısı gönderdiği bildirildi.

Rusya Duma Birinci Başkan Vekili Ivan Melnikov, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna ile serbest ticaret anlaşmasının askıya alınmasına dair kanun tasarısı gönderdiğini söyledi.

Duma milletvekillerinin bilgilendirildiğini ifade eden Melnikov, “Başkan bir kanun tasarısı gönderdi. Bu kanun tasarısı 22 Aralık’ta gözden geçirilecek” dedi.

Putin’in dün de, Ukrayna ile serbest ticaret alanı oluşturulmasına yönelik anlaşmanın 1 Ocak’tan itibaren geçerli askıya alınmasına dair kararnameyi imzalamıştı. Kararın, Rusya’nın çıkarlarına ve ekonomik güvenliğine yönelik gerekli önlemler nedeniyle alındığı belirtilmişti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ