USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Putin’den Aliyev’e: Rusya-Azerbaycan ilişkilerini daha da artıracağımıza inanıyorum

Rusya Devlet Başkanı Putin, Aliyev’e gönderdiği mesajda “Rusya ile Azerbaycan ilişkilerini daha da artıracağımıza inanıyorum” dedi

Putin’den Aliyev’e: Rusya-Azerbaycan ilişkilerini daha da artıracağımıza inanıyorum
26-12-2020 07:09
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya-Azerbaycan ilişkilerini değerlendirerek, "Bu ilişkileri daha da artıracağımıza inanıyorum" dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in doğum günü vesilesiyle kendisine kutlama mesajı gönderen Putin, "Saygıdeğer İlham Haydaroviç! Lütfen doğum gününüz için, içten tebriklerimi kabul edin. Soydaşlarınız ve yurt dışında haklı olarak yüksek prestije sahipsiniz. Sizin önderliğiniz altında Azerbaycan, ekonomik ve sosyal alanda etkileyici bir başarı elde etti” dedi.

Rusya Devlet Başkanı ayrıca Azerbaycan liderinin iki ülke arasındaki stratejik ortaklık ilişkilerinin güçlendirilmesine katkısına da vurguda bulundu.

Putin, "Ortak çabalarımızla her yönden karşılıklı yarar sağlayan Rusya-Azerbaycan ilişkilerini daha da artıracağımıza inanıyorum. Saygıdeğer İlham Haydaroviç, devlet faaliyetlerinizde sağlık, refah ve başarılar diliyorum. Bu vesileyle ailenize en içten selamlarımı iletmek istiyorum” diyerek Aliyev’i kutladı.

Kremlin Basın Bürosu, daha sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'in doğum günü vesilesiyle Azerbaycan lideri Aliyev'i telefonla arayarak kutladığını da duyurdu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ