USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Putin'in Özel Temsilcisi Bogdanov ile Türk Büyükelçi Samsar, Libya ve ilişkileri görüştü

Putin'in Özel Temsilcisi ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Bogdanov ile Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi Samsar, Libya’daki durum ve ikili ilişkileri görüştü

Putin'in Özel Temsilcisi Bogdanov ile Türk Büyükelçi Samsar, Libya ve ilişkileri görüştü
18-06-2020 08:52
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Devlet Başkanlığı Ortadoğu ve Afrika Özel Temsilcisi ve aynı zamanda Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov ve Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Mehmet Samsar görüşerek ikili ilişkileri ele aldı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı basın bürosundan edinilen bilgilere göre, görüşme Rus Dışişleri Bakanlığı binasında gerçekleştirildi. Görüşmede Libya'daki durum başta olmak üzere ikili ilişkiler masaya yatırıldı.

Bu arada geçtiğimiz günlerde de Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Samsar ve Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşmişti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı açıklamasına göre Büyükelçi Samsar ve Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Verşinin telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede, taraflar iki ülke arasında BM Genel Kurulu'nun bu yıl Eylül ayında yapılacak 75. Genel Kurul Toplantısı da dahil olmak üzere Birleşmiş Milletler “platformu”nda ikili işbirliği konularını ele almıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ