USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Putin'den inşaatta yer alan Türk Rönesans şirketine de teşekkürler!

Rusya Devlet Başkanı Putin, video bağlantı ile açılışına katıldığı ülkenin uzakdoğusundaki dev inşaatta yer alan Türk Rönesans şirketine de teşekkürlerini sundu

Putin'den inşaatta yer alan Türk Rönesans şirketine de teşekkürler!
10-06-2021 08:11
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkenin Uzakdoğu bölgesinde Türk Rönesans şirketinin yer aldığı Amur Gaz İşleme Tesisi'nin inşaatında yer alan tüm her kese şükranlarını iletti.

Kremlin Sarayı basın bürosu açıklamasına göre, Rusya Devlet Başkanı Putin, Çarşamba günü video bağlantısı yoluyla Gazprom tarafından inşa edilen Amur Gaz İşleme Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Putin,  tesisin oluşturulmasında yer alan tüm ekibe azim ve sorumluluklarından dolayı teşekkürlerini ileterek, "Dedikleri gibi, maksimum sonuç için iş için" diye ekledi.

Putin sözlerine şöyle devam etti: "Gerçekten büyük ölçekli, abartısız, stratejik açıdan önemli bir sanayi kompleksi kuruldu."

Putin, sadece sanayi için değil, aynı zamanda tüm ülke ekonomisi, Doğu Sibirya ve Uzak Doğu'nun gelişimi için de önemli olduğunu da vurguladı. Rus lideri, "Ve elbette, bu tesis, hammaddelerin işlenme derinliğini arttırmada iyi bir adım. Bu da doğal kaynakların ihtiyatlı ve verimli kullanımı anlamına geliyor" dedi.

Putin, Amur Gaz İşleme Tesisi projesinin tamamının maliyetinin 1 trilyon rubleyi aştığını söyledi. Devlet başkanı, bu projenin yabancı ortaklarla birlikte uygulanmasının yeni ittifaklar oluştururken faydalı olacağını da umduğunu vurguladı.

Putin, "Bunlar Rusya, Türkiye, Çin, Hindistan, İtalya, Almanya, Hırvatistan, Sırbistan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan'dan toplam 35 kişi ve şirket. bin kişi, bu büyük bir ekip" dedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ