USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Putin'den Bakanlar Kurulu’na altyapı tesislerinin tasarım ve inşasının sağlanması talimatı

Rusya Devlet Başkanı Putin, Bakanlar Kurulu’na sosyal ve ulaşım altyapı tesislerinin tasarımı ve inşasının sağlanması için atılması gereken adımların talimatını verdi

Putin'den Bakanlar Kurulu’na altyapı tesislerinin tasarım ve inşasının sağlanması talimatı
24-04-2020 06:11
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hükümete, koronavirüs pandemisinin yol açtığı zorluklara rağmen sosyal ve ulaşım altyapısının tasarım ve yapımının devam etmesini sağlayacak adımlar atılması gerektiğini söyledi.

Putin, ayrıca 1 Mayıs'a kadar, devlet siparişçilerine koronavirüs nedeniyle devlet sözleşmeleri kapsamında çalışmayı yürütenler için ceza uygulamamasını istedi.

Rusya lideri, 16 Nisan 2020'de yapılan inşaat endüstrisinin kalkınması konulu toplantının sonuçları bağlamında konuyla ilgili talimatta bulundu. Talimatlar Kremlin resmi web sitesinde de yayınladı (http://kremlin.ru/acts/assignments/orders/63242).

Putin ayrıca, "Eğer çalışmaların yerine getirilmemesi koronavirüsün yayılmasını önleme tedbirleriyle ilgili kısıtlamalardan kaynaklanıyorsa, bu durumda 1 Mayıs'a kadar, devlet siparişçilerine, inşaat alanında projelerin uygulanması için devlet sözleşmeleri bağlamında çalışan firmalara belirli cezaların uygulanmaması" talimatında bulundu.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ