USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Prof. Dr. Tiryakioğlu: “ Mezun öğrencilerin mesleki hayatlarında takipçisi olacağız”

Yakın Doğu Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi 2018- 2019 güz dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Tiryakioğlu: “ Mezun öğrencilerin mesleki hayatlarında takipçisi olacağız”
29-01-2019 20:32
Google News

Büyük Kütüphanede gerçekleşen törene, Yakın Doğu üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Tiryakioğlu, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, akademik ve idari personel, öğrenciler ile velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şanlıdağ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tiryakioğlu ile mezunlar adına Spor Yöneticiliği Bölümünü birincilikle bitiren İlkay Kaya konuşma yaptı.

Mezun olan öğrencilere başarılar diledi

Törende ilk sözü alan Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şanlıdağ, sporun evrensel yapısından bahsederek, sporun performans geliştirmenin yanında sağlık açısından da insanoğluna büyük katkıları olduğunu, söyledi.

Mezun olan öğrencilerin ileriki mesleki hayatlarında başarılı olarak kendilerini gururlandırmaya devam edeceklerini dile getiren Prof. Dr. Şanlıdağ, “Öğrencilerin bugünlere gelmesinde emeği geçen aileleri ve öğretim üyelerini de gönülden kutlarım” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ