USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Premier Lig’de yenilmeyen tek takım

İngiltere Premier Lig’de 6. hafta maçlarının ardından yenilgisiz tek takım İtalyan çalıştırıcı Claudio Ranieri’nin ekibi Leicester City oldu.İngiltere Premier Lig’de 6. hafta müsabakaları dün oynanan 3 karşılaşma ile tamamlandı....

Premier Lig’de yenilmeyen tek takım
21-09-2015 16:17
Google News
İngiltere Premier Lig’de 6. hafta maçlarının ardından yenilgisiz tek takım İtalyan çalıştırıcı Claudio Ranieri’nin ekibi Leicester City oldu.
İngiltere Premier Lig’de 6. hafta müsabakaları dün oynanan 3 karşılaşma ile tamamlandı. Slaven Bilic’in takımı West Ham United’a 2-1 mağlup olan Manchester City, ligdeki ilk mağlubiyetini almasına rağmen liderlik koltuğunu bırakmadı. Deplasmanda karşılaştığı Southampton’u 3-2 mağlup eden Manchester United, 13 puanla 2. sırada yer alırken, Mourinho’nun ekibi Chelsea ise Arsenal’i 2-0’lık skorla geçmeyi başardı. Ligdeki 2. mağlubiyetini alan Chelsea, topladığı 7 puanla 15. sırada yer alıyor.

NAMAĞLUP TEK TAKIM LEICESTER CITY
Geride kalan 6 haftada mağlubiyet görmeyen tek takım ise Leicester City oldu. 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden İtalyan teknik adam Claudio Ranieri’in öğrencileri, ligin 7. haftasında 26 Eylül Cumartesi günü Arsenal ile karşılaşacak. Premier Lig’de son 3 sırada yer alan Stoke City, Newcastle United ve Sunderland ise henüz galibiyet ile tanışmadı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ