USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pioli: "Kazanmak için her türlü imkana sahibiz"

Lazio Teknik Direktörü Stefano Pioli, Galatasaray karşısında kazanmak için her türlü imkana sahip olduklarını söyledi. UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın akşam Galatasaray’ı konuk edecek olan Lazio’da Teknik Direktör Stefano Pioli, Roma...

Pioli: "Kazanmak için her türlü imkana sahibiz"
24-02-2016 23:52
Google News
Lazio Teknik Direktörü Stefano Pioli, Galatasaray karşısında kazanmak için her türlü imkana sahip olduklarını söyledi.
UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın akşam Galatasaray’ı konuk edecek olan Lazio’da Teknik Direktör Stefano Pioli, Roma ekibinin Formello Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Avrupa Ligi’ni hedeflediklerini belirten Pioli "Kilit bir maç olacak. İlk maçta iyi bir iş çıkardık, az da olsa avantajlıyız ama artık önemli olan tek şey yarınki sonuç“ dedi.
İlk maçtakine benzer bir taktikle oyuna başlayacaklarını belirten Lazio Teknik Direktörü, "Galatasaray’ın zorluk oluşturabilecek orta saha oyuncuları var ve takım olarak hücum hattına yerleşmeyi biliyorlar" yorumunda bulundu.
Pioli sakatlıktan çıkan Radu ve Bisevac’ın son antrenmanlarda iyi performans gösterdiklerini belirtti ve durumlarına göre yarınki maçta sahaya çıkıp çıkmayacaklarına karar vereceğini ifade etti.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ