USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Petrol platformu yangınında kurtarılanların sayısı 29’a yükseldi

Azerbaycan’ın Hazar Denizi’ndeki Güneşli Petrol Platformu’nda Güneşli platformunda çıkan yangının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar 29 kişi kurtarıldı.Hazar Denizi’ndeki Güneşli petrol platformunda...

Petrol platformu yangınında kurtarılanların sayısı 29’a yükseldi
05-12-2015 18:31
Google News
Azerbaycan’ın Hazar Denizi’ndeki Güneşli Petrol Platformu’nda Güneşli platformunda çıkan yangının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar 29 kişi kurtarıldı.
Hazar Denizi’ndeki Güneşli petrol platformunda fırtına nedeniyle doğalgaz boru hattında oluşan arızanın ardından yangın çıkmıştı. Dün akşam saatlerinde çıkan yangının, kuvvetli rüzgar ve dalga nedeniyle halen söndürülemediği belirtildi. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı tarafından yangın söndürme ve kurtarma çalışmalarına devam edildiği kaydedildi. Yangının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarında şu ana kadar 29 kişi kurtarıldı.
Öte yandan, Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) ve Olağanüstü Haller Bakanlığı yetkililerinin de olay yerine intikal ettiği bildirildi. Verilen bilgiye göre yangında ölü veya yaralı olmazken, personelin kurtarma botlarında beklediği aktarıldı. Personelin tahliyesi için gerekli çalışmaların yürütüldüğü ifade edildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ