USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

PES Ligi Türkiye Finalleri Başladı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye PES Ligi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gaming İstanbul fuarında finalistlerini aradı.

PES Ligi Türkiye Finalleri Başladı
12-02-2016 12:53
Google News

Aral ve Teknosa işbirliğin ile gerçekleştirilen PES Ligi‘nin Türkiye finalleri bu hafta İstanbul'da başladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen PES Türkiye Ligi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gaming İstanbul fuarında finalistlerini aradı.

Gaming İstanbul fuarında yapılan İstanbul elemelerinin finalistleri Onur Cabaroğlu, Erman Gökdemir, Ertuğrul Samet Çiçekmekik ve Emre Budak Türkiye’yi temsil etmek için ilk elemeyi kazandılar. İstanbul’dan 4, Ankara’dan 3, İzmir’den ise 2 Türkiye finalisti 7 online ay birincisiyle Türkiye finallerinde başa baş bir mücadelenin içinde olacak. Türkiye finallerini kazanan oyuncu, 30 farklı ülkeden oyuncuların bir arada olacağı Dünya PES Ligi finallerinde karşılaşacak. PES Ligi Dünya finali, 28 Mayıs’ta Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün Milano’da düzenlenecek.

İstanbul finalleri tamamlanan organizasyonun Ankara ve İzmir finalleri ise Mart ve Nisan aylarında gerçekleşecek. Bölge finallerinde birinci gelen oyuncu 1500, ikinci 1000, üçüncü 500 TL değerindeki Teknosa hediye çeki, dördüncü oyuncu ise Hometech marka tablet bilgisayar kazanacak. Nisan sonunda yapılacak Türkiye büyük finalinin finalistleri ayrıca sürpriz hediyeler kazanacak ve Türkiye PES Ligi şampiyonu ülkemizi Milano’da temsil edecek.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ