USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

"Pereira'nın olumsuz yönleri var..."

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında yarın Atromitos’a konuk olacak. Eşleşme öncesi Yunan ekibinin teknik patronu Michalis Grigoriou Bugün Gazetesine temkinli açıklamalarda bulundu. Temsilcimizin yıldızlarına ve transfere ayırdığı dev bü

19-08-2015 10:03
Google News

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında yarın Atromitos’a konuk olacak. Eşleşme öncesi Yunan ekibinin teknik patronu Michalis Grigoriou Bugün Gazetesine temkinli açıklamalarda bulundu.

Temsilcimizin yıldızlarına ve transfere ayırdığı dev bütçeye dikkat çeken tecrübeli hoca, turu geçmelerinin düşük bir ihtimal olduğu mesajını verdi.

“O hücumcuları durdurmak çok zor”

“Bu eşleşme bizim için saygın bir tecrübe olacak” diye sözlerine başlayan Grigoriou “Çok iyi transferler yapan çok güçlü bir takımla eşleştik. Çok paraları var, yıldız oyuncuları var. Turu geçmemiz çok zor. Eşleşmenin favorisi doğal olarak Fenerbahçe. İç sahadaki maçta zor olsa da gol yememeye çalışacağız. Fakat Fenerbahçe’nin hücumcularını durdurmak çok çok zor bir iş. İkinci maçın da ilginç ve heyecanlı geçmesini sağlayacak bir skor elde etmek istiyoruz. İlk maçta taraftarımızın önünde olmamız bizim için avantaj” diye konuştu.

“Vitor Pereira’nın olumsuz yönleri var”

Fenerbahçe’nin Shakhtar Donetsk’ten 3 gol yemesinin aldatıcı olduğunu da ifade eden Yunan çalıştırıcı “Fenerbahçe için her şey çok yeniydi. Tam tersine Shakhtar’da ise her şey çok düzenliydi, oturmuş bir sistem vardı. Ancak Fenerbahçe’nin geçen sezon 2 kupa kazanan bir teknik adamı var. Pereira’yı tanıyorum. Kendine özgü bir karakteri var; kulübede maçı adeta yaşıyor. Tabii bunun olumsuz yönlerini de yaşıyor. Bazen kendini fazla kaptırıp rakip taraftarla, hakemle veya başka unsurlarla da uğraşıyor. Yunanistan’da 6 aydan fazla kalamamasında bunun etkisi de olabilir” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ