USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Pereira: “Serdar Aziz bizim olmalı“

Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira, milli maçlarda izleyip hayran kaldığı başarılı futbolcu Serdar Aziz'in alınmasını istedi

Pereira: “Serdar Aziz bizim olmalı“
08-09-2015 09:33
Google News

Bursa'dan Fernandao, Şener, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i alan Fenerbahçe, yeşil-beyazlı kulübün bir başka yeteneği Serdar Aziz'e de iyice kancayı taktı.


Stoper konusunda sıkıntı olduğunu düşünen teknik direktör Pereira, daha önce de alınmasını istediği Serdar Aziz'in milli maçlardaki performansını görünce soluğu sportif direktör Terraneo'nun yanında aldı. Pereira 'transfer sihirbazı' olarak anılan Terraneo'ya Serdar Aziz'i devre arasında Fenerbahçe'de görmeyi çok istediğini söyledi.

Pereira'nın bir dediğini iki etmeyen Fenerbahçe'nin, ara transferde Serdar Aziz için harekete geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. 24 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe'ye transfer olan eski takım arkadaşları Fernandao, Şener, Ozan Tufan ve Volkan Şen'le sık sık görüştüğü biliniyor.

Serdar Aziz sezon başında Bursasporlu bazı taraftarların tepkisiyle karşılaşınca yönetime başvurarak, 'Ayrılmak istiyorum' demiş, ancak daha sonra ikna edilerek takımda kalması sağlanmıştı.



dikgazete.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ