USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
En Son Yazılar

Pereira: "Galatasaray'a başka kupa yok"

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira, ezeli rakip Galatasaray’ın Süper Kupa’yı kazanarak geçen sezonla birlikte 3 kupayı birden müzesine götürmesi sonrası takımı iyice hırslandırdı. Shakhtar maçları sonrasında Şampiyonlar Ligi’ne gruplara kalamad

Pereira:
10-08-2015 14:04
Google News

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Vitor Pereira, ezeli rakip Galatasaray’ın Süper Kupa’yı kazanarak geçen sezonla birlikte 3 kupayı birden müzesine götürmesi sonrası takımı iyice hırslandırdı.

Shakhtar maçları sonrasında Şampiyonlar Ligi’ne gruplara kalamadan veda etmesi sonrasında futbolcularıyla bir görüşme yapan Pereira, “Artık yeni hedeflerimize daha da sıkı sarılmalıyız. Tüm kupalara adayız ve hepsini de alacağız. Devler Ligi defterini erken kapatarak, Başkanımız Aziz Yıldırım’ı üzdük. Bütün bunlara rağmen bize inanıyor ve büyük destek veriyor” dediği öğrenildi.

‘Çıkıp savaşacağız’

Konuşmasının devamında da Pereira, “Artık bundan sonra sahaya çıkıp savaşacağız ve kupaları bir bir kaldıracağız. Ezeli rakibimiz Galatasaray bizim önümüze geçti. Artık onları yakalayıp, başka bir kupa vermemeliyiz. Bütün bunları başaracak güçteyiz. Lig de ve kupa da bunu herkese göstereceğiz. Cuma günü büyük mücadele başlıyor. Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaparak önce Eskişehir’i, sonra da Atromitos’u yenerek, gerçek gücümüzü herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandığı bildirildi.



Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ