USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

"Pensilvanya’daki çete lideri başta olmak üzere..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek, inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz" dedi.İstanbul Dostluk...

"Pensilvanya’daki çete lideri başta olmak üzere..."
22-12-2015 16:39
Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek, inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz" dedi.
İstanbul Dostluk Derneği Üyelerini kabulünde konuşan Erdoğan, tüm İslam aleminin ve Türkiye’nin bu gece idrak edilecek Mevlid Kandilini kutladı. Paralel yapının PKK ile kol kola girdiğini anlatan Erdoğan, hatanın affedilebileceğini ama ihanetin asla affedilemeyeceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapıyla mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade ederek, "Nasıl Başbakanlık ofisine böcek koyanları saklandıkları inlerinde bulup yargıya teslim etmişsek, inşallah çete lideri başta olmak üzere diğer kaçakları da getirip adalete teslim edeceğiz. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, Fizan’a da gitseler, yaptıklarının hesabını vermekten onları hiç kimse kurtaramayacak" diye konuştu.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ