USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Patronlar Bakanlar Kurulu üyelerini ziyaret edecek

TÜSİAD Yönetim Kurulu, 64’üncü Hükümet Eylem Programı çerçevesinde Bakanlar Kurulu üyelerini ziyaret edecek. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu, 64’üncü Hükümet Eylem Programı çerçevesinde, Bakanlar...

Patronlar Bakanlar Kurulu üyelerini ziyaret edecek
12-01-2016 13:24
Google News
TÜSİAD Yönetim Kurulu, 64’üncü Hükümet Eylem Programı çerçevesinde Bakanlar Kurulu üyelerini ziyaret edecek.
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu, 64’üncü Hükümet Eylem Programı çerçevesinde, Bakanlar Kurulu Üyelerini ziyaret için bugün ve yarın Ocak 2016 tarihlerinde Ankara’da temaslarda bulunacak. Görüşme kapsamında bugün, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ve Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile görüşülecek.
13 Ocak Çarşamba günü TÜSİAD heyeti Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile bir araya gelecek.
Ankara ziyaretleri kapsamında, 64’üncü Hükümet Eylem Programının çeşitli başlıklarını ayrımlı olarak ele almayı, kısa ve orta dönemde, makro ekonomik istikrar, rekabet ve kalkınma başlıklarında, iş dünyası açısından özel önem arz eden öncelikler ile ilgili görüş alış verişinde bulunmayı planlayan TÜSİAD Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ziyareti ile başlayan temasları, önümüzdeki günlerde yapılacak ziyaretler ile devam edeceğini bildirdi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ