USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Patlama sonuçunda evsiz kaldı

Kadıköy’de, telefona ait kutuda meydana gelen patlama mahalle sakinlerine korku dolu dakikalar yaşattı. Patlama nedeniyle Şiba isimli bir köpek kulübesiz kalırken, çevrede bulunan araç ve apartmanların camları kırıldı. Eğitim Mahallesi Hakkı Manço Sokağın

Patlama sonuçunda evsiz kaldı
19-02-2015 21:13
Google News

Kadıköy’de, telefona ait kutuda meydana gelen patlama mahalle sakinlerine korku dolu dakikalar yaşattı. Patlama nedeniyle Şiba isimli bir köpek kulübesiz kalırken, çevrede bulunan araç ve apartmanların camları kırıldı.
Eğitim Mahallesi Hakkı Manço Sokağında bulunan telefon kutusunda büyük bir gürültü ile meydana gelen patlama çevre sakinlerine korku dolu dakikalar yaşattı. Patlama sırasında çevrede bulunan apartman ve otomobillerin camlarında hasar oluştu. Kutunun bulunduğu duvarın hemen yanında bulunan Şiba isimli bir köpeğe ait kulübe ise paramparça oldu. Bu sırada kulübenin içerisinde bulunan köpek yara almadan kurtuldu. Köpeğin sahibi Ali Selami Söylemez, “Neyse ki köpeğime bir şey olmadı ama kulübesi parçalandı. Zararımızın tazmin edilmesini isteyeceğim. Köpeğimi de veterinere götüreceğim” dedi.
Olayın ardından sokağa gelen Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çetinkaya, olayla ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra “Şirket kabloları inceliyor. Ciddi bir patlama olmuş. Olayda yaralama yok bazı bina ve otomobillerin camları kırılmış” dedi.
Olay yerine gelen bomba uzmanları ise incelemelerini kısa sürede bitirirken, patlamanın kablolar ya da yüksek gerilimden kaynaklanmış olabileceği belirtildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ