USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Paralel yapı zanlıları sağlık kontrolünden geçti

İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen ‘paralel yapı‘ya yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, Eyüp Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen ’paralel yapı’ya yönelik o

Paralel yapı zanlıları sağlık kontrolünden geçti
17-04-2015 11:51
Google News

İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen ‘paralel yapı‘ya yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, Eyüp Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.
İstanbul merkezli olarak 20 ilde gerçekleştirilen ’paralel yapı’ya yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan polisler, sağlık kontrolü için sabah saatlerinde 3 çevik kuvvet otobüsü eşliğinde Eyüp Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hastaneye getirilen polislerin giriş ve çıkış yaptıkları sırada çevik kuvvet polisi kalkanlarını kaldırarak basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Yoğun güvenlik önlemleri alınan hastanede zanlıların sağlık kontrolü sona erdi. Sağlık kontrolü işlemlerinin ardından zanlılar Fatih Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ