USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, turizm ve otelcilik sektörünün öncü işletmeleriyle buluştu

Öğrenciler, bu yıl çevrim içi gerçekleştirilen programda yaptıkları mülakatlar aracılığıyla staj ve üniversite sonrası kariyer planlarına da yön verdi

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, turizm ve otelcilik sektörünün öncü işletmeleriyle buluştu
22-12-2020 15:37
Google News

Özyeğin Üniversitesi'nin sektörle iç içe eğitim anlayışı çerçevesinde her yıl düzenlediği "sektörle buluşma" etkinliği, turizm ve otelcilik alanında öncü 5 büyük grubun katılımıyla çevrim içi gerçekleşti.

Özyeğin Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, "Sektörle Buluşma Çevrim İçi Tanışma Etkinliği" aracılığıyla otel yöneticiliği ile gastronomi ve mutfak sanatları lisans öğrencileri, hem stajlarını gerçekleştirecekleri işletmelerle görüşme yaptı hem de geleceğe yönelik hedefleri için deneyimli sektör temsilcilerinden fikir alma şansı yakaladı.

Mezun adayı öğrenciler de işe alım koşulları ve sektörün geleceğini şirket temsilcileriyle konuşma olanağı buldu. Yine çevrim içi düzenlenen seminerde, otel gruplarının yöneticileri Kovid-19 strateji, plan ve öngörülerini öğrencilerle paylaştı.

Etkinliğe Hilton Worldwide, Divan Group, Radisson Blu Hotels & Resorts, Marriott International, Accor Hotels (Raffles Istanbul ve Swissotel The Bosphorus Istanbul) gibi ulusal ve uluslararası otel grupları katıldı. İstihdam olanaklarının öğrencilerle paylaşıldığı etkinliğin bu yıl odaklandığı en önemli konu ise pandemi sürecine dair strateji ve öngörüler oldu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ