USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Özel harekat polisine son veda

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK’lı teröristler ile girdiği silahlı çatışmada şehit olan özel harekat polisi Erol Aktürk, memleketi İzmir’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Cizre ilçesinde devam eden...

Özel harekat polisine son veda
02-01-2016 15:51
Google News
Şırnak’ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK’lı teröristler ile girdiği silahlı çatışmada şehit olan özel harekat polisi Erol Aktürk, memleketi İzmir’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor.
Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda PKK’lı teröristler ile girdiği silahlı çatışmada şehit olan özel harekat polis memuru Erol Aktürk’ün (43) naaşı, Manisa’daki ailesinin yaşadığı evinden helallik alınmasının ardından memleketi İzmir’e getirildi. Aktürk’ün cenaze töreninde gözyaşları sel olurken, şehidin eşi Şule Aktürk, çocukları Rümeysa (17), Tuğba (13) ve Mehmet Akif Aktürk (8) de yeni yıla babalarını kaybetmenin acısıyla girdi.

BAKAN BİNALİ YILDIRIM DA CENAZEYE KATILDI
Manisa Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Biriminde 6 yıldır görevli olan Aktürk, Cizre ilçesinde geçici olarak görevlendirilmişti. Şehit polisin yaklaşık iki hafta önce ise izne çıktığı ve ailesini görmeye Manisa’ya geldiği öğrenildi. Şehidin cenaze törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katılırken, 20 yıllık şehit polis Aktürk’ün cenazesi, Karşıyaka Beşikçioğlu Camiinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ