USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Oyuncu bilgisayarı nasıl seçilir?

Bir oyuncu notebook'u almak istediğimizde bizim için ilk öncelik ne olmalı? En iyi bileşenleri toplayan, bütçemize uygun notebook'u nasıl seçeriz? Cevabı bu yazımızda.

Oyuncu bilgisayarı nasıl seçilir?
04-10-2016 07:17
Google News

Oyun oynayabileceğimiz bir notebook seçmek her zaman zorlu bir süreçtir. Masaüstü bilgisayar bileşenleri söz konusu olduğunda işimiz hangi parça uyumlu noktasındayken, iş taşınabilir bilgisayar olduğunda hayli değişiyor. Tercih ettiğiniz donanım bileşenlerini aynı bilgisayar üzerinde bulmak ve en doğru kararı vermek zorundasınızdır. Bu cihaz hem performans hem de konforu size verebilmelidir.

Peki, taşınabilir oyuncu bilgisayarı satın alırken neye dikkat etmelisiniz, bütçemizi topladıktan sonra nasıl bir seçim yapmalıyız?

16-09/30/oyuncu-bilgisayari-nasil-secilir-1.jpg

Oyun tarzınız önemli

Kulağa garip geliyor ama oyun tarzınız notebook alırken seçiminize direkt etki edecek bir ayrımdan bahsediyoruz. Eğer CS:GO, Dota 2, League of Legend, Hearthstone veya benzeri türde oyunlar oynuyorsanız donanımın inanılmaz güçlü olmasına gerek yok. Fiyat/performans çizgisinde yüksek fiyatlara da bakmanıza gerek yok. Ama Battlefield 1 gibi yüksek donanım gerektiren oyunları yüksek çözünürlük ve grafiklerle oynamak istiyorsanız işler değişir. Alve, istediğiniz donanım bileşenlerini seçmenize olarak tanıyarak, doğru tercih konusunda yardımcı olacaktır.

Kaynak: SHIFTDELETE

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ