USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Otomobil genç kızı böyle sürükledi

Antalya’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı genç kız ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Otomobil genç kızı böyle sürükledi
29-03-2016 16:39
Google News

Kaza, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Emrah Caddesi üzerinde saat 17:30’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ara sokak üzerindeki bir semt pazarından alışveriş yapan 16 yaşındaki Rabia Babür, elindeki poşet ve çantasıyla Emrah Caddesi üzerinden karşıya geçmek istedi.

HAVADA TAKLA ATIP YERE ÇAKILDI

Cadde üzerinden şehir merkezine doğru seyir halinde olan Erdinç Gökçe idaresindeki 07 DH 128 plakalı araç, tam karşıya geçmek üzereyken genç kıza çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atarak yere düşen Babür ağır yaralandı. Çevredekilerin yardıma koşarak ilk müdahaleyi yaptıkları Babür, olay yerine yakın özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedaviye alındı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Babür’ün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İki elinde çok sayıda poşet olduğu görülen genç kızın, bir süre bekledikten sonra koşar adımlarla karşıya geçmek istediği görüldü. Yolun karşısına geçemeden kazanın meydana gelmesi ve genç kızın elindekilerin yolun diğer tarafına savrulması da kameralarca kaydedildi.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ