USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Osmanlı Derneği saldırganları kamerada

Eyüp’te bir kişinin hayatını kaybetmesine 3 kişinin de yaralanmasına neden olan dernek saldırısını düzenleyen şüpheliler, uzun namlulu silahla kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı. Eyüp’te faaliyet gösteren Büyük Osmanlı Sosyal...

Osmanlı Derneği saldırganları kamerada
07-02-2016 17:18
Google News
Eyüp’te bir kişinin hayatını kaybetmesine 3 kişinin de yaralanmasına neden olan dernek saldırısını düzenleyen şüpheliler, uzun namlulu silahla kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı.
Eyüp’te faaliyet gösteren Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği’ne geçtiğimiz günlerde yüzleri maskeli 2 şüpheli tarafından uzun namlulu silahla saldırı düzenlenmişti. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçarken, 1 kişi hayatını kaybetmiş 3 kişi de yaralanmıştı. Polis ekipleri saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.
Saldırıyı gerçekleştiren 2 şüpheli olayın ardından yaya olarak kaçarken güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde iki şüpheli, koşarak kaçıyor. Şüphelilerden birinin elinde saldırıyı gerçekleştirdikleri uzun namlulu silah görünüyor.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ