USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ortak miting Yenikapı'da...

Daha önce Ankara ve Adana'da yapılması planlanan ortak mitingin İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın temelini oluşturan Yenikapı'da da gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Ortak miting Yenikapı'da...
07-01-2019 10:32
Google News

AK Parti ve MHP 31 Mart'ta yapılacak iş birliği için çalışmaların sonuna geldi. Kamuoyuna sunulacak program öncesi iki partinin sahada nasıl çalışacağı da belli olmaya başladı. Cumhur İttifakı, 30 büyükşehir ve ilçelerinde yapılacak ittifakın kapsamının açıklanmasının ardından sahaya inecek. Hem AK Parti hem de MHP teşkilatı sahada çalışmalarını yaparken ittifakın ruhuna zarar getiren davranış ve açıklamalardan kaçınacak.
Cumhur İttifakı'nın İstanbul'daki ortak adayı Binali Yıldırım İstanbul 3'üncü bölgede il istişare toplantısı yapmış, bu toplantıya MHP'li vekiller de katılmıştı.

İstanbul'da olduğu gibi adayların yaptığı toplantılara her iki partinin üyeleri de katılacak. İttifak yapılacak olan 30 büyükşehirde ortak hareket edilecek. Çalışmalarda ittifakın siyasi birlikle sınırlı olmadığı, devletin ve milletin bekası için ortak hareket edildiği vurgulanacak.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ