USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ordu'da güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında çıkan çatışmada teröristlerden bazıları etkisiz hale getirildi. - Anadolu Ajansı

Ordu'da güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı
30-09-2016 08:42
Google News

ORDU

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde güvenlik güçleriyle bir grup terörist arasında çıkan çatışmada teröristlerden bazıları etkisiz hale getirildi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mesudiye ile Sivas'ın Koyulhisar ilçesi sınırında operasyon yürüten güvenlik güçlerinin bir grup teröristi tespit ettiğini söyledi.

Güvenlik güçlerinin bölgede görüntüsünü aldıkları teröristlere "dur" ihtarında bulunduğunu aktaran Balkanlıoğlu, "İhtara uymayan teröristler, güvenlik güçlerimize ateşle karşılık veriyor. Bunun üzerine çıkan çatışmada bazı teröristlerin etkisiz hale getirildiği bilgisine ulaşıldı." dedi.

Balkanlıoğlu, yüksek rakımlı bu bölgede yoğun sis olması nedeniyle arazide arama yapılamadığını dile getirdi.

Arama tarama faaliyetine sabah erken saatlerde devam edileceğini ve kesin sonucun o zaman alınacağını anlatan Balkanlıoğlu, "Teröristler bu bölgeyi genelde geçiş güzergahı olarak kullanıyordu. Operasyon, Ordu iline bağlı güvenlik güçlerimizce yapıldı." diye konuştu.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ