USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Oppo'dan “Hep İyiyi Ara #BirlikteUmutla“ kampanyası

Oppo Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou: "Reno 4 serisi, pozitif bir ruha sahip.

Oppo'dan “Hep İyiyi Ara #BirlikteUmutla“ kampanyası
07-12-2020 19:17
Google News

Dünyanın karantina zamanlarında iletişim kurmak için teknolojiye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğundan yola çıkan Oppo, "Hep İyiyi Ara #BirlikteUmutla" diyerek farklı ülkelerden gençlerin hikayelerini içeren bir kampanyaya imza attı.

Oppo açıklamasına göre, 2020, tüm dünya için pandemi nedeniyle evlere kapanılan, sosyal yaşamdan mahrum ve fiziksel iletişimden uzaklaşılan zorlu bir yıl oldu.

Oppo, bugün Türkiye'de bir kampanya başlatarak 2020 yılına ait bakış açısını paylaştı. Gençlerin 2020'nin olumlu anılarını keşfetmelerini isteyen Oppo, daha iyimser bir yeni yıla hazırlanmaları için gençlere ilham veriyor.

İnsanlara 2020'de "Hep İyiyi Ara #BirlikteUmutla" diyen ve birbirlerini fiziksel olarak göremeseler bile bağlantıda kalmalarında teknolojinin oynadığı rolü kutlayan kampanya, dünyanın dört bir yanındaki gençlerin gerçek hayat hikayelerini içeren ve zor zamanlarda bile Oppo'nun temsil ettiği pozitif enerjiyi ve yaratıcı ruhu yansıtan bir filmle başlıyor.

- "2020'nin iyi zamanlarına bağlanmak"

Birçok insan için 2020, hayat değiştiren bir yıl oldu. İnsanları iyiye odaklanmaya ve onl

ar için önemli olan konulara zaman ayırmaya itti. Durumu bu açıdan değerlendiren Oppo, 2020'de olumlu deneyimler yaşayan birkaç gençle röportaj yaptı. Örneğin Nikodem, tanıştığı ve 2020'de hayatının aşkı haline gelen birinin peşine düşme cesaretine sahipti.

Akıllı telefonu saatlerce iletişim kurmalarına yardımcı oluyordu. Irina ise yıllardır yapmayı planladığı ama hiç ulaşamadığı bir mobil fotoğrafçılık projesini akıllı telefonuyla 800'den fazla kuru çiçek resmini kataloglayarak tamamladı.

Darya ise teknoloji ürünlerinin yardımıyla dinlenebileceği, formunu koruyabileceği ve geçmişte kaçırdığı tüm uykuyu yakalayabileceği ekstra bir zaman elde etti.

- En canlı anlar koleksiyonda yaşar

Yeni kampanya, Oppo Reno4 Lite'ın potansiyelini de gözler önüne seriyor. Reno4 Lite, şık tasarımındaki güçlü teknolojiyi zengin ve sezgisel işlevsellikle birleştiren ince ve günün modasına uygun bir akıllı telefon.

Yapay zeka ile geliştirilen 6 kamera sayesinde tatil sezonunda fotoğraf çekmek ve paylaşmak için mükemmel bir akıllı telefon olan Reno4 Lite'ın kamera özellikleri arasında ultra net fotoğraf modu, gece çekimi, yaratıcı portre modu ve ultra sabit video seçenekleri bulunuyor.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ