USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

OPET ile Cem Yılmaz 15 yıl sonra reklam filmleriyle yeniden birlikte

"OPET hep daha fazlasını yapan vizyoner ve gelişim odaklı bir marka. "

OPET ile Cem Yılmaz 15 yıl sonra reklam filmleriyle yeniden birlikte
11-02-2020 16:42
Google News

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, "OPET hep daha fazlasını yapan vizyoner ve gelişim odaklı bir marka. Cem Yılmaz gibi çok yönlü bir sanatçı ile yaptığımız iş birliği ile işlerimizde yarattığımız farkı, yaratıcı ve ilgi çekici bir şekilde duyuracağız." dedi.

"OPET Yapar Her Şey Değişir" sloganıyla müşteri memnuniyeti odaklı projelere imza atan OPET ile sanatçı Cem Yılmaz arasındaki iş birliği, Rahmi M. Koç Müzesi'nde düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.

Toplantıda konuşan OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, OPET'in, akaryakıt istasyonlarında araçların her türlü ihtiyacını karşılamanın yanı sıra müşterilerine sunduğu alternatif hizmetler ve toplumsal ihtiyaçlardan yola çıkarak oluşturduğu sosyal sorumluluk projeleriyle müşteri memnuniyetinin zirvesindeki yerini koruduğunu söyledi.

Akaryakıt dağıtım markası olmanın ötesinde müşterilerinin hayatında kalıcı bir yere sahip olduklarını belirten Ağca, "Çünkü, müşterilerimizi dinliyor, beklentilerine yönelik uygun koşulları hazırlıyor ve sektörde yapılamayanları yapıyoruz. Aldığımız geri bildirimlerle mevcut standartlarımızı koruma ve üzerine çıkma hedefiyle çalışıyoruz." diye konuştu.

"2019 yılında akaryakıt dağıtım pazarında en yüksek büyümeyi gerçekleştirerek, pazar payımızı yüzde 19’un üzerine çıkardık." ifadelerini kullanan Ağca, 2020 yılında OPET’in yüzde 4 büyüyerek, yüzde 19,5’luk pazar payına ulaşmasını hedeflediklerini bildirdi.

Cem Yılmaz ile 15 yıl önce yaptıkları iş birliğinin OPET markasının yükselişinde büyük etkisi olduğunu ve tüm Türkiye’nin konuştuğu bir reklam kampanyasına imza attıklarını dile getiren Ağca, şunları kaydetti:

"Cem Yılmaz ile markamızın birçok ortak noktası var. Cem Yılmaz da markamız gibi vizyoner ve yenilikçi bakış açısına sahip ve değişimin öncüsü olarak Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri. Cem Yılmaz ile geçmişte oluşturduğumuz güçlü bağı bu kez günümüzün beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yeniden kurguluyoruz. Bu yeni iş birliği ile ana stratejilerimizle uyumlu başarılı projelere imza atacağımıza inanıyoruz. Cem Yılmaz gibi çok yönlü bir sanatçı ile yaptığımız iş birliği ile işlerimizde yarattığımız farkı, yaratıcı ve ilgi çekici bir şekilde duyuracağız."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ