USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Öldür Beni Sevgilim filmi vizyona girdi

Merakla beklenen ‘Öldür Beni Sevgilim' filmi vizyona girdi. Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan'ın paylaştığı filmin ekibi Atlantis AVM'de dün akşam Ankaralı hayranlarıyla buluştu.

Öldür Beni Sevgilim filmi vizyona girdi
02-03-2019 19:47
Google News

Büyük bir merakla beklenen ‘Öldür Beni Sevgilim' filmi dün vizyona girdi. Atlantis AVM'de yapılan gösterimde filmin oyuncu kadrosunda yer alan Murat Boz, Seda Bakan ve Açelya Topaloğlu, Ankaralı sinemaseverlerle buluştu. Gösterimi izlemeye gelen ziyaretçilerin sinema salonunu tıklım tıklım doldurması gözlerden kaçmadı. Murat Boz, Seda Bakan ve Açelya Topaloğlu hayranları, oyuncular sinema salonuna girdiğinde ise gözyaşlarına hakim olamadı.

‘Öldür Beni Sevgilim' birbirlerini öldürmeye karar veren bir çiftin hikayesini konu ediyor. Filmin gösteriminden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Murat Boz, "Çok eğlenceli bir süreci tüm ekip çalışanlarıyla birlikte geride bıraktık. Fethiye ve İstanbul illerinde geçen çekimler film sürecini çok rahat bir şekilde atlatmamızı sağladı. Biraz hüzünlüyüz çünkü diğer arkadaşlarımız yanımızda yok. Çiftler bu filmde birçok şey bulacaklar. Evli çiftler, sevgililer, nişanlılar hepsini filme bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ