USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

OlduBil, hayatın her alanına kolaylık getirmek için geliyor

OlduBil’in öne çıkan diğer bir yenilikçi özelliği mikro kredi ise yakında kullanıcıların hizmetine sunulmuş olacak

OlduBil, hayatın her alanına kolaylık getirmek için geliyor
05-11-2020 16:52
Google News

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Özdemir, Limak Şirketler Grubu’nun finansal teknolojileri de içeren dijital hizmetler platformu OlduBil'e ilişkin, “Çok hızlı bir biçimde tasarlanarak hayata geçirilen bu platform, günlük hayatımızdaki pek çok işlemi basitleştirip çözüyor. Aynı zamanda kullanıcının lehine anında avantajlar yaratıyor.” dedi.

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Özdemir’in ev sahipliğinde, Limak Müşteri Çözümleri Yönetim Kurulu Üyesi Birol Ergüven, Mastercard Genel Müdürü Yiğit Çağlayan, Colendi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Tekmen ve Türk Para Yönetim Kurulu Başkanı Emin Can Yılmaz'ın katılımıyla OlduBil tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Özdemir, OlduBil’i sadece yenilikçi bir finansal ödeme aracı olarak değil, hayatı kolaylaştırmak için pratik çözümler sunan dijital bir müşteri hizmet platformu olarak konumladıklarını belirtti.

Özdemir, “Çok hızlı bir biçimde tasarlanarak hayata geçirilen bu platform, günlük hayatımızdaki pek çok işlemi basitleştirip çözüyor. Aynı zamanda kullanıcının lehine anında avantajlar yaratıyor.” dedi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ