USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Olaylı derbinin ardından disiplin sevkleri belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından herkesin merakla beklediği disiplin sevkleri belli oldu.

Olaylı derbinin ardından disiplin sevkleri belli oldu
06-11-2018 20:02
Google News

Sarı-kırmızılı ekipte Mustafa Cengiz, Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak ve Hasan Şaş'ın yanı sıra 4 futbolcu 4 kulüp görevlisi PFDK'ya sevk edildi. Fenerbahçe'de ise Soldado ve Jailson'un yanı sıra 2 kulüp görevlisi PFDK'ya sevk edildi.

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan olaylı Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından gözler PFDK'ya çevrilmişti. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak, maçtan sonra yaptıkları açıklamalar sonrasında PFDK'ya sevk edilirken, Albayrak ayrıca talimatlara aykırı hareket nedeniyle de PFDK'ya sevk edildi. Teknik Direktör Fatih Terim ise hakaret ve tehdit ile sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen isimler arasında yer aldı. Maçtan sonra en çok konuşulan isimlerden birisi olan yardımcı antrenör Hasan Şaş da saldırı nedeniyle PFDK'ya gönderildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada disiplin sevkleri şu şekilde belirtildi:

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ