USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Öcalan’ın doğum günü partisine 20 gözaltı

Şanlıurfa’da terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın doğum günü kutlamaları bahanesiyle Halfeti ilçesine gitmek isteyen ve PKK ile bağlantılı oldukları belirlenen 20 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa...

Öcalan’ın doğum günü partisine 20 gözaltı
04-04-2016 19:01
Google News
Şanlıurfa’da terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın doğum günü kutlamaları bahanesiyle Halfeti ilçesine gitmek isteyen ve PKK ile bağlantılı oldukları belirlenen 20 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa il Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 4 Nisan Abdullah Öcalan’ın doğum günü kutlamaları nedeniyle Birecik ve Halfeti ilçelerinde arama noktaları oluşturdu. Arama noktalarında kuş uçurtmayan jandarma, 2 Nisan’dan itibaren oluşturulan arama noktalarından geçişlerin kontrollü bir şekilde sağladı. jandarma tarafından yapılan kontrollerde, Abdullah Öcalan’ın doğum günü kutlamaları nedeniyle Halfeti ilçesine bağlı Ömerli köyüne gitmek isteyen 20 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların PKK terör örgütüyle bağlantısının olduğu ve kimlik tespiti yapılan 40 kişinin ise arandığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ