USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

obilet.com’dan “tanıdıkla sınırlı esnek seyahat“ için yeni hizmet: Otobüs kiralama

"Tatil için özellikle aileler, villa kiralama, tekne/yat kiralama ve kamp kurma gibi daha izole seçenekleri tercih etmeye başladı."

obilet.com’dan “tanıdıkla sınırlı esnek seyahat“ için yeni hizmet: Otobüs kiralama
25-08-2020 15:31
Google News

obilet.com Türkiye’nin önde gelen otobüs firmalarını bir araya getirerek, pandemide esnek seyahat etmek isteyenler için otobüs ve minibüs kiralama hizmeti sunmaya başladı.

obilet.com'dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen obilet.com Üst Yöneticisi (CEO) Yiğit Gürocak, yeni hizmetleri sayesinde seyahatseverlerin, kendi gruplarına özel otobüs kiralayarak daha esnek bir yolculuk planı oluşturabileceklerini belirterek şunları aktardı:

"2020 yılı, vatandaşların tatil ve yolculuk anlayışlarının değiştiği bir sene olarak dikkat çekiyor. İnsanlar bu dönemde hijyene çok daha fazla önem göstermeye başladı. Tatil için özellikle aileler, villa kiralama, tekne/yat kiralama ve kamp kurma gibi daha izole seçenekleri tercih etmeye başladı. Ulaşımda da buna paralel bir şekilde dönüşüm yaşanacağını düşünüyoruz.

Bu doğrultuda seyahat severler otobüs ya da minibüs kiralama gibi, kendi yakın çevreleriyle sınırlı bir yolculuk deneyimini tercihleri arasına alacaklardır. Otobüs firmaları da tüketicilerden gelen bu talebi, hızlı ve dengeli bir şekilde karşılayabilmek için pazar yeri platformlarının desteğine ihtiyaç duyacaklar.

Bu dönüşümün öncüsü olarak obilet.com, otobüs firmalarına ek gelir kaynağı da yaratabilecek söz konusu ürününü, bu bakış açısıyla ve pazardaki karşılıklı ihtiyacı göz önünde bulundurarak geliştirdi."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ