USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Obezite cerrahisi olan hastalar deneyimlerini paylaşmak için kahvaltıda buluştu

Obezite cerrahisi olan hastalar ve olmayı düşünen hastalar, zayıflamada yeni yöntem mide botoksunu, en güncel tedavi yöntemlerini, ameliyat sonrası estetik, beslenme ve süreç takibi gibi konuları dinlemek ve ameliyat sonrası deneyimlerini paylaşmak için Galata'da bir araya geldi.

Obezite cerrahisi olan hastalar deneyimlerini paylaşmak için kahvaltıda buluştu
16-10-2018 13:02
Google News

Medicana International İstanbul Hastanesi tarafından düzenlenen buluşmada zayıflamada yeni yöntem mide botoksu, en güncel tedavi yöntemleri, ameliyat sonrası estetik, beslenme ve süreç takibi gibi konular ele alındı. Ameliyat olan hastalar deneyimlerini paylaşırken, Beslenme ve Diyet Uzmanı Yıldız Melek Aksoylu, toplantıda protein ağırlıklı tarifler hazırladı ve hazırlanan tarifleri katılımcılarla paylaştı.

Etkinlikte açıklamalarda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Yıldız Melek Aksoylu, obezite cerrahisinin son zamanlarda giderek artan ameliyatlardan birisi olduğunu belirterek, “Hastalarım gelen sorulardan çok fazla sıkıntılı olan durumlar üzerinde duruyorlar. Oysaki abartıldığı gibi değil. Hiçbir zaman 5-6 ay boyunca aç kalmıyorsunuz. Yaklaşık 10 günlük bir sıvı döneminiz oluyor, 10 günlük püre döneminiz oluyor. Daha sonra normal gıdalara geçiyorsunuz. Tabi bu bireylere göre değişiyor. Ama hiçbir şey kilolar kadar hayat kalitenizi kötüleştirmez. Bu yüzden hastalar iki kere düşünsünler” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ