USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

O hain, Öksüz’ün okul arkadaşı çıktı

Genelkurmay’a elinde tabancayla giren hainin, FETÖ’nün karakutusu Adil Öksüz’le aynı üniversiteden Mehmet Akçara olduğu ortaya çıktı.

O hain, Öksüz’ün okul arkadaşı çıktı
25-08-2016 12:07
Google News

FETÖ nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhı na elinde tabancayla giren hain, darbe girişiminin kara kutusu olarak aranan Adil Öksüz le aynı üniversiteden Mehmet Akçara çıktı. Akçara nın FETÖ girişimleriyle Kara Harp Okulu nda (KHO) öğretim görevlisi olarak çalıştığı belirlendi.

ÖKSÜZ ÜN ARKADAŞI

Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden 2012 de mezun olan Akçara, KHO da Türk Dili öğretim görevlisiydi. Genelkurmay Karargâhı baskınında elinde tabanca olan kırmızı gömlekli Akçara, firari Öksüz ün arkadaşı çıktı. İkilinin üniversitede sık sık görüştükleri belirlendi. Akçara, üniversiteden sonra bir FETÖ projesi olarak KHO ya sızdı. Firari Hava Kuvvetleri imamı Öksüz ün toplantılarına da katılan Akçara nın, FETÖ nün "Büyük Bölge Talebe Mesulü" olduğu ortaya çıktı. Öksüz ün görev yaptığı İlahiyat Fakültesi nin yayın organı Nüsha da da yazılar yazan Akçara, FETÖ cü generallerle karargaha girdi. Akçara, 2008-2012 arasında Sakarya da 12 cemaat evinden sorumluydu. Aslen Sakaryalı olan Akçara nın üniversite arkadaşları Akçara nın Sakarya Serdivan da bulunan Mobilyacılar Çarşısı ndaki bir FETÖ yurdunda müdür yardımcılığı yaptığını, kendi evinde kalmak yerine FETÖ evlerinde kaldığını söyledi.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ