USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Numan Kurtulmuş: 'Bu seçimler Türkiye’nin istikametini belirleyecek'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Türkiye istikametini bir kez daha bu seçimlerde belirleyecektir. Onun için her sandıkta ki bir oyun çok önemi vardır” dedi.

Numan Kurtulmuş: 'Bu seçimler Türkiye’nin istikametini belirleyecek'
21-03-2019 01:22
Google News

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Burdur'un Gölhisar ilçesi Yusufça beldesinde AK Parti teşkilat binasının açılışına katıldı.

Halka hitap eden Numan Kurtulmuş, Belde Belediye Başkan Adayı Bayram Gülmez için destek istedi. Seçime az bir süre kaldığını açıklayan Kurtulmuş, “Bendeniz de eş kontenjanından Burdurlu sayılırım.

Siyasi hayatım boyunca ne zaman Burdur'un bir meselesi önümüze geldiyse onu çözmeye gayret ettik. Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur kardeşlerimizle Burdur'un meselelerini çözmeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Burada Bayram Gülmez kardeşimiz AK Parti'nin ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın adayıdır. Seçimi kazandığında da Yusufça'ya çok iyi hizmetler yapacağından eminim Allah'ın izniyle. Ondan bir şey sekeceğini sanmıyorum.

Hani futbolda kademe diye bir şey vardır. İşte futboldaki gibi önce Milletvekili Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve il Başkanı Volkan Mengi kademeye girecek ola ki kademeden sekti, sırada ben varım benden de sekerse arkamızda kapı gibi Recep Tayyip Erdoğan var bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ