USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Nihat Zeybekci: 'Çocuklarımızı sokaktan kurtaracağız'

Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim dönemi boyunca uğramadığı semt bırakmadığı İzmir'de, karşılaştığı olumsuz manzaralardan çok etkilendiğini söylerken, 1 Nisan'dan sonra da İzmir'e hizmetkar belediyeciliğin hakim olacağını belirtti.

Nihat Zeybekci: 'Çocuklarımızı sokaktan kurtaracağız'
28-03-2019 17:12
Google News

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim dönemi özellikle metropolde bulunan Karabağlar, Buca ve Bornova'nın arka sokaklarında dolaşırken karşılaştığı hava kirliliği, trafik, ulaşım, düzensiz şehirleşme manzarasının yanında spor alanları ve sosyal yaşam alanlarının eksikliğinden büyük rahatsızlık duyduğunu aktaran Zeybekci, Karabağlar ilçesi örneğini vererek, “İzmir'in merkezindeki Karabağlar ilçesi 500 bin nüfusuyla, bugün Türkiye'deki birçok ilden büyük.

Ama maalesef bir tek spor salonu yok, bir tek sinema salonu, tiyatro salonu, kongre merkezi yok, ailelerin, çocukların gidebileceği bir yeşil alanı yok. Bu kabul edilebilir bir şey mi? Rahmetli anam ‘oğlum içinde kurt olacak, kurt' derdi.

İnsanın içinde kurt yani dert, sevda yoksa bu manzaralara kayıtsız kalabiliyor demek ki. İzmir'in çevre ilçelerinde de durum farklı değil” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ