USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Nestavilla “Tiny house“ üretimine başladı

"Tiny House dediğimiz, son dönemin gözde yapı sistemlerinden olan ‘karavan tarzı, minimal evleri’ Ar-Ge ve Tasarım merkezimizin detaylı...

Nestavilla “Tiny house“ üretimine başladı
10-04-2021 18:11
Google News

Nestavilla, hafif çelik, modül ve panel prefabrik ev konseptlerinin ardından şimdi de son dönemin gözde "küçük, taşınan ev" trendini başlatan "tiny house" konseptinde konut üretimine başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vefa Group'un pratik hazır konut üretiminde uzman markası Nestavilla, pandeminin ardından gözde olan doğal ve minimal yaşam trendiyle birlikte ilk kez "tiny house" konseptiyle konut üretimine başladı. Karayolları Yönetmeliği’ne uygun maksimum 2,55 en, 4 metre yükseklik ve 3.500 kg ağırlıkta, kullanım alanı 30 metrekareye kadar tasarlanabilen bu küçük, karavan tarzı evler, ruhsatında römork takabilir ibareli bir araç ile istenen her yere taşınabiliyor.

Banyosundan mutfağına, oturma alanından yatak odasına kadar her detayın düşünüldüğü tiny house’ların en dikkat çekici özelliklerinden biri ise evlere noterden ruhsat alınmasının yeterli olması. Yani ev sahipleri, arsaya yapı ruhsatına başvurmak zorunda kalmadan imar izni olmayan yerlerde bile rahatlıkla konaklayabiliyor.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ