USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Nefes alabilmesi için 20 bin liraya ihtiyacı var

Suriye'deki savaş nedeniyle ailesiyle birlikte Adıyaman'a yerleşen 14 yaşındaki engelli Suriyeli Sidra Nasır'ın nefes alarak hayata tutunmasını sağlayan oksijen cihazı arıza yaptı. 20 bin liralık cihazın yenisinin alınabilmesi için aile destek bekliyor.

Nefes alabilmesi için 20 bin liraya ihtiyacı var
02-05-2019 14:02
Google News

Suriyeli Nasır ailesinin 8 çocuğundan biri olan down sendromlu 14 yaşındaki Sidra Nasır'a Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan oksijen cihazı bozuldu. 4 yaşındayken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle cihaza bağlı olarak yaşayan Sidra Nasır, 10 yıldan bu yana yatalak olarak yaşamını sürdürüyor. Oksijen cihazının da bozulması ile oldukça sıkıntılı günler yaşamaya başlayan Nasır, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinden geçici süreliğine alınan oksijen cihazı ile yaşamını sürdürüyor.

Bozuk cihazı tamir edilemeyen Sidra Nasır'a yeni bir cihaz alınması gerekiyor. Yeni bir cihazın fiyatının 20 bin liraya yakın olduğunu ve kendilerinin hiçbir şekilde bu parayı karşılayamadıklarını belirten Nasır Ailesi yetkililerden ve yardım severlerden destek beklediklerini söyledi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ