USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Nef dijital satış ofisi “Nef Online” açıldı

Müşteriler, Nef Online üzerinden güvenli bir şekilde ödeme yapıp, konut sahibi olabiliyor

Nef dijital satış ofisi “Nef Online” açıldı
28-04-2020 16:31
Google News

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerin sahibi Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşteriler için kullanıma açtı.

Nef'ten yapılan açıklamaya göre, koronavirüs salgınıyla birlikte perakende sektörünü etkisi altına alan dijital dönüşüm artık gayrimenkul sektöründe de etkilerini gösteriyor. Evden çıkmayan müşterilerine dijital kanallarla ulaşan gayrimenkul şirketleri, onlarca farklı teknolojileri de kullanıma sundu.

Son 4 yılda, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, şimdi de koronavirüs salgını boyunca evde kalan müşteriler için “Nef Online” dijital satış ofisini "https://online.nef.com.tr" adresinde hayata geçirdi.

Böylece satış ofisi deneyimini tamamen dijital ortama taşıyan şirket, tüm satış süreci fonksiyonlarını özel geliştirdiği dijital platformda güvenli bir şekilde müşterilere sunmaya başladı.

Müşterilere sesli ve görüntülü görüşme olanağı sağlayan Nef Online, ayrıca sanal proje turlarıyla satın almak istenen konutta adeta bir tura çıkmaya da olanak sağlıyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ