USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Nazilli de 2 emniyet amiri daha tutuklandı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına(PDY) yönelik Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğünde görevli karakol amiri H.B ile Emniyet İstihbarat Biriminin eski Amiri F.Ö nün de aralarında bulu

Nazilli de 2 emniyet amiri daha tutuklandı
24-08-2016 11:37
Google News

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ üyelerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Paralel Devlet Yapılanması (PDY) ile bağlantıları olduğu iddiasıyla Nazilli de daha önce 15 polis tutuklanmıştı. Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında iki gün önce gözaltına alınan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli karakol amiri H.B ile Emniyet İstihbarat Biriminin eski Amiri F.Ö nün de aralarında bulunduğu 4 polis, dün akşam adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Temmuz dan bu yana Nazilli de devam eden operasyonlarda; 500 evde arama yapıldı, 380 kişi gözaltına alındı, 180 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Operasyonların hızla sürdüğü Nazilli nin, Aydın genelinden daha çok maddi kaynak elde ettiği için cemaat nezdinde İl statüsünde olduğu öğrenildi.

Veysel Karahan
 

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ