USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

En İyi Casus Programları 2024

En İyi Casus Programları 2024

En İyi Casus Programları 2024
22-04-2024 22:09
Google News

Hayatımızın hiçbir evresinde şu anda bulunduğumuz nokta kadar çok bilgiye erişim imkanımız olmamıştı. Doğru, internet dünyası çok geniş ve bize eşsiz fırsatlar sunuyor. Ancak bu akılalmaz büyüklük beraberinde bizleri korumasız da bırakıyor. Gerek bilgi erişimlerimiz olsun, gerek zararlı ya da yanlış bilgiye ulaşma kolaylığı olsun, gerekse sanal tehlikelerin gerçek hayata izdüşümleri olsun pekçok yeni nesil tehlike bizlere akıllı araçlarımız kadar yakın. Tam bu noktada hem kendimizi hem de sevdiklerimizi bu tür tehlikelerden korumak, en azından korumaya çalışmak temel bir ihtiyaç haline geliyor.

Bilmeden Birinin Telefonunu İzleme

Özellikle daha aldatılabilir ve/veya kandırılabilir olan sevdiklerimizi koruyabilmek adına en proaktif çözümlerden biri belki de telefon takip programları ve casus yazılımlar.

Aslına bakarsanız, telefondan telefona kamera izleme yeni bir teknoloji değil. Eskiden de pekçok farklı yöntem dahilinde kullanılıyordu. Bunlardan en akılda kalan örnek olarak GPS takibi verilebilir. Ancak hem elektronik araçlar hem de bağımlı olduğumuz uygulamalar karmaşıklaştıkça, takip mekanizmaları da bir o kadar farklı soruna çözüm üretmek zorunda kaldı.

Belki de bu sorunlardan en önemlisi güven ilişkisinin korunması. Bireyler her zaman takip edilmek istemeyebilir yahut takip edilirken bu uygulamaların kullanıcı deneyimlerini etkilemesinden endişeleniyor olabilir. Bu noktada en öne çıkan yöntem “bilmeden birinin telefonunu izlemek” denebilir. Genellikle casus yazılımlar aracılığıyla sağlanan bu destek, sevdiklerinizi koruma altında tutmanın belki de en etkili yöntemi. Yine de rızanın ön plana çıktığı günümüzde, güvenilir casus yazılımların hiçbiri uzaktan sistem yüklemesini desteklemiyor. Böylece kullanıcı verilerinin güvenilirliği ve takip mekanizmalarının kişisel sınırlara uygunluğu konusunda güvence veriyor.
Sizler için en çok sevilen ve tercih edilen, piyasadaki en iyi casusluk uygulamaları derledik

En İyi Casusluk Uygulamaları İncelemeleri

mSpy:

Listenin başında tabii ki en çok tercih edilen, tüm uygulama pazarlarını domine eden casusluk uygulaması mSpy bulunmakta. mSpy bir casusluk yazılımından çok daha fazlası. Size yalnızca yüklenen telefona ve içerisindeki uygulamalara erişim sağlamakla kalmıyor, bunun yanı sıra erişilen bilgilere karşı güvenlik de vaadediyor.

Özellikle kişisel bilgilerinin korunumunun bu denli önemli hale geldiği günümüzde, dosyalara sadece ebeveynlerin erişebilmesine olanak tanıyan bir saklama sistemine sahip olan mSpy, aynı zamanda da 7/24 ulaşılabilir olan çağrı merkezi sayesinde oluşabilecek tüm sorunlara karşı sınırsız bir güvence sağlıyor. Uluslararası hizmeti yaygın olan mSpy, hem uygulamanın kendisini hem de çağrı merkezi hizmetlerini pekçok farklı dilde sunarak müşterilerine verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

Hem Android hem de IOS cihazlarda kullanılabilen mSpy, erişim kapsamı ve görünmezlik ilkesi ile kendini rakiplerinden ayrıştırıyor. Yalnızca telefona yüklü gelen uygulamalara ve lokasyon datalarına değil aynı zamanda da şifrelenmiş uygulamalardaki içeriklere erişimi de vaadediyor. Özellikle ebeveynlerin gözdesi olan mSpy, kullanıcıları tarafından yüksek değerlendirmelerle farkını ortaya koyuyor.

Eğer hala tanışmadıysanız, mSpy her türlü izleme ihtiyacınızı karşılayabilecek bir uygulama. Premium ücreti günlük 1 Dolar’dan daha az olan mSpy’ı ücretsiz olarak da deneyimleyebilirsiniz. mSpy indirme ve ücretsiz deneme sürümünden yararlanmak için bu linke tıklayabilirsiniz.

Flexispy

Piyasada ikinci sırada yer alan FlexiSpy, pekçok hizmet vadeden tek paket seçeneği ile rakiplerine göre bir miktar daha pahalı bir abonelik hizmeti sunuyor.
Özellikle sunduğu hizmetlerin gelişmişliği dolayısıyla daha çok aldatan eşlerini yakalamak için tercih edildiği söylenen FlexiSpy, bilgisayar gözlemleme seçeneğine de sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda da özellikle IOS işletim sisteminde sunduğu hizmetlerle kendini ayrıştırıyor.

Tıpkı mSpy gibi 7/24 hizmete hazır çağrıı merkezi ile hızlı problem çözümünü ön plana çıkaran FlexiSpy’ın ado ne yazık ki Forbes dergisinin 2017 yılında yayınladığı bir makale ile listede daha alt sıralarda yer almaya başlıyor.

XnSpy

Daha çok çalışanların cihazları için şirketler ve işletme sahipleri tarafından tercih edilen XnSpy, listemizde son sırada yer almaya hak kazanıyor. Profesyonel hayatın beklentilerine olan uygunluğu ile kendini rakiplerinden ayıran XnSpy, şahsi kullanım için bir miktar daha yetersiz kalıyor.

Android ve IOS cihazların yanı sıra Cloud ve web yönetimi imkanı da sağlayan XnSpy, özellikle aktivite ve eposta yönetim hizmetleriyle ön plana çıkıyor.

Kullanıcı başına ücretlendirme sunan XnSpy, ücretsiz bir paket de bulundurmuyor. Uzaktan kontrol ve bildirim gözetleme seçenekleri sunmayan XnSpy’ın şifrelenmiş uygulamalara erişimine dair ise bir açıklama yer almıyor.

.

.

.

-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ