USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Müzikseverlerin beklediği albüm “Aşk Davası” geldi

Müzik dünyasında son zamanlarda isminden söz ettirmeye başlayan Fatih Tezer, ’’Aşk Davası’’ isimli 4 şarkılık “maxi single” çalışmasını, müzik severlerle buluşturdu

Müzikseverlerin beklediği albüm “Aşk Davası” geldi
04-08-2018 08:28
Google News

İSTANBUL

Müzik dünyasının yepyeni sesi romantik tarzın son dönem temsilcisi Fatih Tezer, “Aşk Davası” adlı 4 şarkılık “maxi single” çalışması ile sevenleriyle buluşuyor.

Son zamanlarda, yeni bir ses ve soluk arayan müzik dünyasında, isminden söz ettirmeye başlayan Fatih Tezer, ’’Aşk Davası’’ isimli 4 şarkılık “maxi single” çalışmasını, dün itibariyle müzik severlerle buluşturdu.

Albümdeki parçalar Tezer’e ait…

Albümde bulunan 4 şarkının da söz ve müziği kendisine ait olan sanatçı, albümde birçok değerli müzisyenle çalıştı. 

Müzik direktörlüğünü Saffet Uluay’ın yaptığı albüm, eleştirmenlerden de olumlu notlar aldı.

Müzik eleştirmenleri, romantik sesi ve kendine ait şarkılarıyla, Fatih Tezer in zirvelere tırmanacağından şüphe duymadıklarını ve “Aşk Davası” şarkısının, ikinci ’’Beddua’’ olup,  yıllarca klasikler arasına gireceğini dile getirdiler.

Çıkış Parçasını Sönmezocak ile Düet Yapmıştı…

Çoklu organ yetmezliğinden geçtiğimiz aylarda genç yaşta vefat eden ünlü müzisyen ve besteci Göksel Sönmezocak ile “Aşk Davası”nı düet yapan Fatih Tezer, şunları ifade etti:

“Göksel Sönmezocak’ın son çalışması olarak ‘Aşk Davası’ albümünün benim için önemi daha da büyüdü. 

Bu şarkıyı hazırlarken son çalışmamız olacağını bilemedik. Onun son çalışmasının içerisinde yer almak benim için ayrıca bir şereftir.

Ülkemizin yetiştirdiği önemli müzisyenlerden olan Sönmezocak’a Allahtan rahmet diliyorum”

Romantik Müziğe Fatih Tezer Ayarı…

Müzik eleştirmenleri, sanatçı Fatih Tezer’in tarzının, “ne tam Arabesk  ne de tam fantezi” olmadığını, yıllardır müzisyen yetişmeyen “romantik tarz” olduğunun altını çizdiler.

Eleştirmenler, sanatçı Fatih Tezer ile yeniden hayat bulan ‘sound’un, hem modern alt yapılar içerdiğini hem de  romatizimi içinde barındıran harika bir tarz olduğunu, albümün kısaca “romatik müziğe Fatih Tezer ayarı” olarak nitelenebileceğini belirttiler. 

“Gelen Teklifleri Değerlendirmeye Başladım”

Piyano ve gitarda ustalık derecesinde iyi olan ve sahne adı olarak kısaca “FT” nitelemesinin yapıldığını ifade eden Tezer, “Gelen çok sayıdaki sahne teklifini değerlendirmeye başladım ve sahne çalışmaları için kolları sıvadım. Single için şu günlerde klip çalışması başladı. 

Şarkının güzelliği kadar klip için de özel bir çalışma içerisindeyiz. Albümüm bugünden itibaren raflarda ve tüm dijital platfomlarda da yerini alacak.” dedi.

Tezer’in “Single”ı, Ütopya Müzik etiketiyle piyasada.

Fatih Tezer Kimdir?

İstanbul doğumlu sanatçı, yıllardır medyanın içinde yer aldı.

Çok küçük yaşlardan itibaren müzikle uğraşmaya başlayan Tezer, ilerleyen yıllarda farklı sektörlere yöneldi.

1990’ların sonunda girdiği medya dünyasında uzun yıllar aktif olarak çalışan sanatçı en sonunda içindeki müzik aşkının ağır basması sonucunda yüzünü tamamen müziğe çevirdi.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ