USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Müteahhitler EKK kararlarından memnun

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu, dün açıklanan EKK kararlarına ilişkin, "Açıklanan maddelerin önemli bir bölümü, müteahhitler olarak hükümetimize sunduğumuz önerileri kapsıyor." dedi. - Anadolu Ajansı

Müteahhitler EKK kararlarından memnun
09-12-2016 14:37
Google News

ANKARA

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, dün açıklanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) kararlarına ilişkin, "Açıklanan maddelerin önemli bir bölümü, müteahhitler olarak hükümetimize sunduğumuz önerileri kapsıyor. Umarım kararlar uygulamaya geçtiğinde de olumlu sonuçlar doğurur. Hükümetimize bu anlamda teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Tellioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı kararlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Alınan kararların müteahhitlere önemli ölçüde moral verdiğini belirten Tellioğlu, yatırıma yönelik inşaat işlerinde KDV iadesinin verilecek olmasıyla yurt dışı müteahhitlik işlerine dair sıfır faiz uygulamasının inşaat sektörü için büyük önem arz ettiğini bildirdi.

Tellioğlu, "Açıklanan maddelerin önemli bir bölümü müteahhitler olarak bizlerin hükümetimize sunduğumuz önerileri kapsıyor. Umarım kararlar uygulamaya geçtiğinde de olumlu sonuçlar doğurur. Hükümetimize bu anlamda teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Muhabir: Erdal Çelikel

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ