USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Mustafa Koç için taziye mesajları yağdı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatı üzerine ünlü isimlerden taziye mesajları geldi.Mustafa Koç’un ölümü, Twitter’ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Spor, sanat ve politika dünyasından bir çok ünü isim de...

Mustafa Koç için taziye mesajları yağdı
21-01-2016 15:27
Google News
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatı üzerine ünlü isimlerden taziye mesajları geldi.
Mustafa Koç’un ölümü, Twitter’ın bir numaralı gündem maddesi oldu. Spor, sanat ve politika dünyasından bir çok ünü isim de taziye mesajı yayınladı. İşte o mesajlar:

Abdullah Gül: Ülkemizin değerli işadamlarından Mustafa Koç’un ani vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, başta eşi ve çocukları olmak üzere Koç ailesine, Koç Holding çalışanlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum.

Arda Turan: Sayın Mustafa Koç’un vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Ahmet Çakar: Mustafa Koç’u kaybettik. Allah (CC) rahmet eylesin .

Ebru Gündeş: Çok üzüldüm... Allah önce eşi ve çocuklarına, sonra tüm ailesine ve sevenlerine sabır versin. Mekanın cennet olsun sevgili Mustafa Koç

Numan Kurtulmuş Türk İş dünyasının önemli isimlerinden Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, Koç ailesine başsağlığı ve sabır dilerim.

Salih Uçan: Bu ülkeye maddi manevi her anlamda değer kazandıran çok özel bir insanı kaybettik. Mekanın cennet olsun Mustafa Koç.

Ferdi Tayfur: Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’u kaybetmenin üzüntüsü içinde olup merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum

Fikri Işık: Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mustafa Koç’un vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.

Ahmet Kural: Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet sevenlerine ve ailesine sabır dilerim.

Pınar Altuğ Atacan: Çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun, ailesine sabırlar dilerim

Pelin Çift: Her şey gelip geçici.. Hep dilimizde ama unutuyoruz. Vakit geldiğinde ne yaşın ne kudretin önemi var. Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet diliyorum.

Veysel Eroğlu: Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, Koç ailesi ve iş dünyasına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Şekip Mosturoğlu: Mustafa Koç’un ölüm haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Başta arkadaşım Ali Koç olmak üzere Koç ailesine başsağlığı dilerim

Işın Karaca: Sayın Mustafa Koç için ne kadar üzüldüm.. Tüm Koç ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun

Mustafa Balbay: İşini en iyi yapan en yurtsever insandır. Yatırımcı işadamı Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet tüm ailesine başsağlığı diliyoruz.

Yalçın Akdoğan: Mustafa Koç’un vefatı Türk iş dünyası için büyük kayıptır.Kendisine Allah’tan rahmet, Koç ailesine başsağlığı ve sabır dilerim

Sabahat Akkiraz: Binlerce işçi ile ekonomimize, toplumumuza değerler kazandıran Koç holdingin yönetim kurulu Başkan’ı Mustafa Koç’a Allahtan rahmet diliyorum

Uğur Dündar: Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet,acılı yakınlarına, Koç topluluğuna, iş dünyamıza, FB’lilere sabır ve başsağlığı dilerim.

Mevlüt Çavuşoğlu: Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yön.Kur.Bşk.Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet,ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Pascal Nouma: Sayın Mustafa Koç’un hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü içerisindeyim, Koç ailesine başsağlığı diliyorum..

İsfendiyar Zülfikari: Mekanın Cennet Olsun Mustafa Koç, aileye ve sevdiklerine sabır diliyorum

Umut Oran: Yurtsever, aydın, başarılı işinsanı Mustafa Koç’un vefatı ülkemiz için büyük kayıp. Ailesine, sevenlerine sabır dilerim Mekanı cennet olsun

İlhan Ekşioğlu: Mekanın Cennet olsun Mustafa Koç. Allah ailesine sabır versin ,hepimizin başı sağ olsun

Ceyhun Yılmaz: Mustafa Koç vefat etti. Başta ailesi tüm memlekete başsağlığı dilerim. Güzel bir insan ölünce, bir kütüphane yanar.

Faruk Çelik: Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ