USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Spor

Mustafa Denizli'den Altay Kulübünün çağrısına yanıt: Bu daveti geri çevirmem çok kolay değil

Teknik direktör Mustafa Denizli, "Bu sezon pek çok kulüpten gelen teklifi geri çevirdim. Ancak, Mustafa Denizli olmamda en büyük katkısı olan kulübümün bu davetini geri çevirmem takdir edersiniz ki çok kolay değil." dedi.

Mustafa Denizli'den Altay Kulübünün çağrısına yanıt: Bu daveti geri çevirmem çok kolay değil
27-04-2021 18:39
Google News

Ä°STANBUL(AA) - Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'dan kendisine yapılan teklifi geri çevirmenin zor olduÄŸunu söyledi.

Altay BaÅŸkanı Özgür EkmekçioÄŸlu'nun takımın teknik direktörü olması konusunda çaÄŸrısından sonra açıklama yapan Mustafa Denizli, "Ä°çinden yetiÅŸtiÄŸim, bir ferdi olmaktan gurur duyduÄŸum büyük Altay camiasından ilk kez böyle bir davet aldım. Öncelikle bu nazik davet için teÅŸekkür ederim. Bu sezon çalışmama kararını aldığım için pek çok kulüpten gelen teklifi geri çevirdim. Ancak, Mustafa Denizli olmamda en büyük katkısı olan kulübümün bu davetini geri çevirmem takdir edersiniz ki çok kolay deÄŸil." ifadelerini kullandı.

Altay yöneticilerinden iki ricası olduÄŸunu belirten Denizli, ÅŸöyle devam etti:

"Kulübün çok geniÅŸ bir kadrosu var, bu kadronun verimli bir sayıya indirilmesi gerektiÄŸini düÅŸünüyorum. Ä°kincisi ve en önemlisi benim Altay’dan bir ücret talep etmem mümkün deÄŸil. Kendilerinin bana teklif etmeyi düÅŸündükleri ücretin, Mehmetçik Vakfı ile Türkiye Gaziler ve Åžehit Aileleri Vakfına bağışlanmasını rica ediyorum."

"Bu iki önemli konuda ÅŸart yerine getirildiÄŸinde camiama olan gönül borcumu ödemeye ve elimden gelen tüm gayreti sarf etmeye hazırım." diyen Denizli, kulüp baÅŸkanı ile bir araya gelip nihai kararı vereceklerini sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi