USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

“MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarı“ 18 Kasım'da başlayacak

"Fuara sanal fuarcılığı da entegre ettik, bu sanal fuar 10 gün boyunca devam edecek"

“MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarı“ 18 Kasım'da başlayacak
04-11-2020 16:54
Google News

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Üretim, ticaret, ihracat ve yatırım alanlarında, ülkemizin iş insanlarının tüm dünyayla temas ederek işlerini geliştirmesine vesile olacak, 18-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştireceğimiz MÜSİAD EXPO, tüm dünyanın geçmekte olduğu böylesine zor bir dönemde son derece önemli bir organizasyon." dedi.

Bu sene 18-21 Kasım tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek "MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarı"nın detayları, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü'nün katıldığı toplantıda paylaşıldı.

MÜSİAD Başkanı Kaan, 95 ülkede irtibat noktasına sahip MÜSİAD'ın, geniş teşkilat ağına sahip bir dernek olduğunu dolayısıyla fuara yurt dışından bakanlar, üst düzey bürokratlar, valiler, milletvekilleri, belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, yabancı alım heyetleri, basın mensupları ve seçkin iş insanlarının yoğun katılımının beklendiğini söyledi.

Üretim, ticaret, ihracat ve yatırım alanlarında, Türkiye'nin iş insanlarının tüm dünyayla temas ederek işlerini geliştirmesine vesile olacak MÜSİAD EXPO'nun, dünyanın geçtiği zor bir dönemde son derece önemli bir organizasyon olduğunu dile getiren Kaan, şu bilgileri verdi:

"Böyle bir organizasyonu düzenlemekten duyduğumuz mutluluğun tarifi yok. Bu mutluluk, ülkemize faydalı olmanın ve MÜSİAD olarak bu topraklara olan inancımızı tüm dünyaya kanıtlamanın mutluluğudur. MÜSİAD bugüne kadar çeşitli kurum ve kuruluşlarla toplam 193 Mutabakat Anlaşması (Memorandum of Understanding-MOU) imzaladı. MÜSİAD EXPO 2020'de, 4 kıtadan 20 yeni karşı kuruluşla MOU anlaşması imzalayarak, ülkeler arasındaki ihracatın ve ticari ilişkilerin gelişmesi noktasında adım atacağız.

MÜSİAD EXPO'nun bu yılki ilklerinden biri ilk kez açılacak 'Girişimcilik Alanı' olacak. Türkiye'nin önemli gücü haline gelen ve dünyada ses getiren yatırımlar, ziyaretçilerle bu holde buluşacak. Yatırımcı ile girişimciyi bir araya getirecek organizasyonda, yeni iş alanlarının oluşması sağlanacak. Türkiye'deki istihdama doğrudan katkı yapılması hedefleniyor. Dünyanın önemli yatırımcılarının fuara katılarak girişimcilik salonunda önemli görüşmeler yapacağına inanıyoruz."


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ