USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Mühimmatlar harabe kilisede bulundu

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ve önceki gün kamuoyuna teşhir edilen silah ve mühimmatların Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi’nde değil, aynı mahallede harabe durumda bulunan bir kilise ile bazı evlerde...

Mühimmatlar harabe kilisede bulundu
31-01-2016 12:30
Google News
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ve önceki gün kamuoyuna teşhir edilen silah ve mühimmatların Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi’nde değil, aynı mahallede harabe durumda bulunan bir kilise ile bazı evlerde bulunduğu öğrenildi.
Sur ilçesinde, terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar nedeniyle genişletilen sokağa çıkma yasağı 61’inci gününde devam ediyor. İlçede, önceki gün gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirilmişti. Emniyet Müdürlüğü tarafından kamuoyuna teşhir edilen ve aralarında zırh delici özelliği olanların da bulunduğu silah ve mühimmatların Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi’nde değil, aynı mahallede bulunan harabe bir kilise ile teröristler tarafından işgal edilen vatandaşlara ait ikametlerde bulunduğu öğrenildi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ