USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

MSB, DENİZKURDU-1 Tatbikatından görüntü paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Karadeniz, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen DENİZKURDU-1 Tatbikatına ilişkin paylaşım yaptı.

MSB, DENİZKURDU-1 Tatbikatından görüntü paylaştı
22-10-2024 10:56
Google News
Ankara

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, DENİZKURDU-1 Tatbikatı'nın, 21-25 Ekim arasında Karadeniz, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'de yapıldığı hatırlatıldı.

DENİZKURDU-I Tatbikatı, 21-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Karadeniz, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz’de icra ediliyor.

Tatbikatın ilk günü faaliyetleri kapsamında, TCG GİRESUN fırkateyninden satıhtan havaya güdümlü mermi atışları, AH-1W taarruz helikopterinden CİRİT füzesi ve SH-70… pic.twitter.com/Uzq6R46JHW

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) October 22, 2024

Tatbikatın ilk gününe ilişkin bilgi verilen paylaşımda, TCG GİRESUN firkateyninden satıhtan havaya güdümlü mermi atışı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait AH-1W taarruz helikopterinden "CİRİT" ve SH-70 helikopterinden "TEMREN" füzesinin atıldığı anlara ilişkin görüntüler de yer aldı.

Paylaşımda, söz konusu atışların başarıyla gerçekleştiği kaydedildi.

DENİZKURDU-1 Tatbikatı kapsamında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı unsurların harekata hazırlık eğitimleri, fiili silah eğitimleri ile seçkin gözlemci günü faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

Tatbikata, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları katılıyor.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ