USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Moskova Uluslararası SobMaExpo fuarına çok sayıda Türk şirketi katılıyor

9-10 Nisan tarihleri arasında Crocus Expo'da düzenlenen Moskova Uluslararası SobMaExpo fuarına çok sayıda Türk şirketinin katıldığı kaydedildi

Moskova Uluslararası SobMaExpo fuarına çok sayıda Türk şirketi katılıyor
06-04-2024 23:28
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

9-10 Nisan tarihleri arasında Moskova Crocus Expo'da 11. Uluslararası Fason Üretim ve Özel Marka Pazarı Fuarıı SobMaExpo düzenlenecek.

Fuarın organizatörü ExpoVisionRus LLC şirketinden yapılan açıklamaya göre, fuar, perakendeciler, marka sahipleri ve gıda ve gıda dışı mal üreticileri için önemli bir buluşma noktası olacak. (*)

Fuara 18 Türk firmasının da katılacağı kaydedildi. Türk firmalarının ismi şöyle sıralandı: Aerofarma, Atak Farma, Beauty İstanbul, Bilal Sabuncu, Çığır Kimya, Silver, Dinamo Group, Alda Perfume, Lider Kozmetik, Morfose Kozmetik, Netaş Madencilik, Smella Kozmetik, Dodo Kozmetik, Fon Kozmetik, Fonex Kozmetik, Golf Kimya, Gorka Kozmetik, Sora Kozmetik, Tema Plest ve Uzman Kozmetik. (**)

Bu arada, Crocus Expo açıklamasında da, "Fuarda üreticiler tüm yeteneklerini sergileyecek ve perakendecilere ve e-ticaret sitelerine en iyi koşulları sunacak. SobMaExpo, özel marka segmenti için önemli bir destek unsurudur." bilgisi verildi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

(*) Daha detaylı bilgi için https://en.sobmaexpo.ru

(**) https://sobmaexpo.ru/?utm_source=evr-site&utm_medium=affiliate&utm_campaign=sobma

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ