USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Moskova havalimanlarından 15 Temmuz mesajı: Uluslararası uçuşlara hazırız!

Rus Başbakan Yardımcısı Golikova’nın “Kriterler” açıklamasının ardından, Moskova’nın "Şeremetyevo", "Domodedovo" ve “Vnukovo" havalimanlarından 15 Temmuz tarihi için "Uluslararası uçuşlara hazırız” mesajı geldi

Moskova havalimanlarından 15 Temmuz mesajı: Uluslararası uçuşlara hazırız!
11-07-2020 07:06
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova'nın uluslararası uçak seferlerinin başlatılabilmesi için sefer düzenlenecek ülkelerde 3 kriter aranacağı ve 15 Temmuz'dan itibaren seferlerin başlatılabileceği ile ilgili açıklamasının ardından Moskova havalimanlarından "Hazırız" açıklaması geldi.

Rus basınında çıkan haberlere göre, Moskova'nın uluslararası "Şeremetyevo", "Domodedovo" ve "Vnukovo" havalimanları, 15 Temmuz'dan itibaren uluslararası uçuşlara devam etmeye hazır olduklarını bildirdi.

Bu arada daha önce Golikova, "Uluslararası uçuşların yeniden başlayacağı olası tarih olarak 15 Temmuz'u öngörüyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Daha önce Uluslararası Moskova Şeremetyevo Havalimanı D Terminali 27 Temmuz'da çalışmaya başlayacaklarını da duyurmuştu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Moskova Uluslararası Vnukovo Havalimanı sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Vitali Vantsev, Türkiye ile uçak seferlerinin tekrar başlatılmasının kendilerine önemli gelir kazandıracağını belirtmişti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ